FLUKSUZ 6. DEL

Oddaja

Društvo cinikov ali pa kinikov predstavlja radijsko-družinski strip Fluksuz.

Bralci in poslušalci se lovijo v drogeraških tekstih zavestne drogeraške fantazije pisateljev – imenovane road to exscess -, in najlepša so mrtva mesta na drugih planetih, oddaljena od na naših morbidnih predstav, polnih rdečega vina, ki smrdi po čudaški strasti, pa naj si gre zgolj za kurbe ali za kuriozitete predstav. Kot da bi bili drugi planeti naš sestav.

Leto 2022: december. Iz sveta, kjer nas ni več.

Fluksuz, Heydrih in Kliker, ki je bil že precej polomnjen od družinskega zakonika, so se sestali na skrivnem sestanku.

Kliker je dejal: prodali smo pravice od eksperimentov behaviorističnega psihologa z malimi otroci in njihovo psihološko stanje prehoda v homoseksualnost Ruski vesoljski agenciji. V zameno bodo še enkrat šli na Mars v krater, od koder bi naj izvirala homoseksualnost in scientictična teorija o izvoru človeka iz Homo erectusa.

Fluksuz je odgovoril: morda bi bilo bolje probati z Naso, saj prejšnja ekskurzija za Rusko vesoljsko agencijo ni bila ravno najbolj uspešna. Samo smo jim pač prodali zaupne informacije, za katere terjamo protiuslugo.

Heydrich je nadaljeval: Nuna Luna naj nas odreši predstav, polnih zablod, ki bi jih zagledal celo beli labod, tako nedolžen in vseeno poln iluzij, kako lahko zapolni svoj imaginarij seksualnih fantazij družinskega zakonika.

Vseeno je labod v zmoti. Julia dream, dream that shit of our lives.

Nuna Luna je pripomnila: ta izvor homoseksualnosti bi zagotovo dosti pomenil za znanost in za družinski zakonik. Če pa je povezan z scientološko vedo, pa še toliko več.

Vsi trije so si vzeli Nuno Luno za nekaj časa in se prepričali, da je prej pojedla tabletke. Nato so skupaj gledali ponovno misijo na Mars in opazovali, če lahko v kraterju odkrijejo izvor homoseksualnosti. Robot je hodil proti kraterju in ni nič piskalo. Vendar je kaj kmalu imel moteno zavest.

Kliker je vprašal: kaj točno se dogaja z njim? V tem kraterju mora biti nekaj zares skrivnostnega!

Preko kamere robota so odgovorili ustaški homoseksualci, med njimi pa je bil tudi Pavelić, kar jih je presenetilo, še posebej dejstvo, da je živ tudi za časa decembra leta 2022.

Sporočili so preko kamere robota: ugrabili bomo vesoljsko ladjo in prišli iz Marsa ter vas napadli in uničili podčlen K-251 družinskega zakonika. Vso Slovenijo bomo napadli in jo tudi osvojili! Ugrabili bomo Nuno Luno in z njo izsiljevali Britance, ker so dovolili, da so naše člane iz Marsa vrnili iz Celovca v Slovenijo, kjer jih je čakala smrt!

Nuna Luna je prestrašena gledala: prosim, ne prepustite me njim, saj bi bila rajši celo s Fassbinderjem!

Kliker jo je potolažil: ne skrbite, nikoli se ne bomo vdali homoseksualcem, še posebej pa ne ustaškim buzičem.

Objel jo je, Nuna Luna pa je dejala: o moj ljubi bog iz Marsa, ostani gdje i jesi.

Fluksuz je rekel: treba bo imobilizirati vojsko družinskega zakonika pred temi 'ustaškimi homoseksualnimi marsovci'!

Konec 6. dela radijskega stripa Fluksuz, v naslednjem pa sledi napad ustaških homoseksualcev iz Marsa na Slovenijo in na podčlen K251 družinskega zakonika. Že čez eden teden, v petkovem jutranjem programu Radia Študent!

facebook twitter rss

Prikaži Komentarje

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.