ISIS 4.DEL

Oddaja

Društvo cinikov predstavlja strip ISIS: 4. del

Pod vodstvom kalifa oziroma cesarja Black devila in generalmaršala Janše so islamski uporniki zasedli tudi Reko in jo priključili kalifatu. Nemudoma so uničili tamkajšnjo Nadškofijo in islamski kalif oziroma cesar je dejal: kje so vozila z opijem, da jih pošljemo v Liberijo in druge Afriške države okužene z ebolo, denar pa bomo porabili za orožje, saj za ekspanzijo do portugalske potrebujemo še nekaj dodatnega orožja.

Babajić je pripomnil: počutim se kot v štirinajstem stoletju!

Neki Islamski borec je dejal: čez pet minut bodo v Reki, kar pa se tiče nabave orožja z denarjem od prodaje opija, pa je najbolje, da to prevzame osvobojeni Generalmaršal Janša.

Ta je dejal: Patria ima kar dobro robo, to vem iz lastnih izkušenj! Malo dumpinga in smo na konju!

Naložili so ladje in jih pod krinko Amnesty international poslali v Nigerijo, od koder bo opij v Liberijo in druge države okužene z ebolo dostavila skupina Boko Harem.

Babajić je Liberijo že obvestil, da je opij boljši za ebolo od novega eksperimentalnega zdravila iz Zahodnih držav. Liberija pa bo plačala pošiljko iz mednarodne denarne pomoči.

Nato so začeli množično siliti ljudi v Reki, da so sprejeli islamsko vero in zlivali stran alkohol ter zapirali trgovine z žensko konfekcijo in brutalno ter javno kaznovali njihove lastnike v opozorilo drugim.

(soundviolence)

Eden od islamskih borcev je dejal: vidite, kaj se vam lahko zgodi, če se ne boste ravnali po šeriatskem pravu. Ob petkih morajo biti tržnice čisto prazne, saj to ni dan za prodajo.

Kalif black devil je upornikom naročil, naj izobesijo zastave Islamske države po institucijah v Reki.

Medtem so Reko bombandirala kanadska letala in pri tem ubila 20 civilistov in 2 upornika.

Nato so islamski uporniki začeli z enim od ugrabljenih novinarjev snemati propagandni prispevek o tem, kako lepo se godi ljudem v Ljubljani, odkar spada pod kalifat.

Vsi na posnetkih so bili zelo zadovoljni, saj so govorili pod velikim pritiskom. Prebivalec Ljubljane je govoril: lepo se nam godi in lepo ravnajo z nami. Osvobodili so nas lažnih prepričanj in nam pokazali pravo pot. Nato so odšli na Pavšetovo, kjer je bilo zaprtih nekaj ljudi. Enega je novinar vprašal, zakaj je zaprt: pil sem alkohol in vem, da bom upravičeno zaprt nekaj časa. Zadnjega so po izjavi in ko ni bilo več v spektru kamere, usmrtili. Na koncu so pokazali, kako na ljubljanskem gradu visi zastava Islamske države.

Janša je bil navdušen: končno je na gradu državna zastava in ne samo občinska. Pa še sedaj imamo nedvoumno urejeno pravno državo, ne pa kakor je bilo v sekularizirani Sloveniji.

Islamski upornik mu je odvrnil: saj sem že dejal, islam je prava demokracija, ne pa sekularna država.

Vse medije, razen Radia Študent, so ukinili, novinarje POP TV-ja in Voduška pa so odpeljali na prisilno delo v Sirijo. Kar se tiče Radia Študent, pa so njegovi novinarji morali poročati v stilu propagande za Islamsko državo, glasbeni opremljevalci pa jo lahko umeščali v program samo islamsko glasbo povezano z šeriatskim pravom. Univerzitetne redakcije ni bilo več, saj je propagirala zahodnjaško izobraževanje.

Kalif black devil je dejal Babajiću: pojdi ponovno na radio Študent in povej odgovorni urednici Develišh, da se bo radio od zdaj naprej, ker ni več študentske organizacije, financiral od sredstev, ki jih dobimo s prodajo nafte Turčiji.

Konec četrtega dela radijskega stripa ISIS. V naslednjem pa sledi ekspanzija na zahod in kaznovanje skupine LGBT. Peti del radijskega stripa ISIS, naslednji petek v jutranjem programu na valovih Radia Študent! 

facebook twitter rss

Prikaži Komentarje

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.

randomness