ISIS 6. DEL

Oddaja

Društvo cinikov predstavlja šesti del radijskega stripa ISIS. Začel se je projekt 'zapadni izlaz'- Kalif black devil je rekel islamskim borcem: gremo po triku 'zapadni izlaz' skozi benelux vse do Pariza.

Babajić je pripomnil: ni slaba ideja, tako in tako nas francoski vojaki čakajo v Alzaciji malo naprej od Strasbouogha in ne na severu.

Zavzeli so Pariz še hitreje kot švabi, kalif black devil pa je vprašal Sartra pri Sorboni: kaj je točno svoboda?

Sartre je odgovoril: to, da lahko ješ tudi lastno blato.

Islamski borci so ga hoteli že likvidirati, vendar je tretja žena od kalifa, torej intelektualka, dejala: pustite ga na miru, ali pa boste umrli na način, da se boste zadušili z lastnim blatom!

Kalif je prikimal njeni volji, zato islamski borci niso ukrepali.

Še eno vprašanje mu je postavil: in svoboda je lahko tudi to, da se likvidira ujetnike kalifata in razne manjšine?

Tudi to je lahko svoboda, je odgovoril.

Nato pa se je Sartre poklonil kalifu in se zahvalil, da je Francija postala del kalifata in mu razkazal Sorbono. Kalif je prepovedal skupini Boko Haram, da gre na univerzo, saj je to zahtevala tretja žena in je islamskim borcem naročil: peljite moje prvi dve žene v hotel Radisson. Tam ne smete zlivati alkohola v lijake, potem pa naredite malo reda po Parizu.

Tretja žena, torej intelektualka, je kalifa po razgledu Sorbone dejala: prosim, ne zapirajte trgovin z žensko konfekcijo po Parizu.

Te želje pa vam iz moralnih naukov šeriatskega prava na žalost ne morem izpolniti.

Sartre se je strinjal, nato pa so se za eno uro razšli. Občudoval je kalifa, saj je imel tri žene.

Islamski borci so začeli delati red po Parizu in eden Parižan je rekel: proti temu, kar se sedaj dogaja, so bili nacisti zelo kultivirani gospodje, v islamskih getih pa jih pozdravljajo z zastavami šeriatskega prava.

Kalif je tretji ženi vseeno malo ugodil. Preden so zaprli zadnjo trgovino z žensko konfekcijo v Parizu, ji je dovolil, da si izbere pajkice in obleko za večer v hotelu Radisson. Pariz je postal druga prestolnica kalifata, upravljal pa ga je Sartre, ki pa je imel poleg Simone de Beauvoir zgolj še eno ženo, zato je začel iskati še tretjo, da se izenači s kalifom. Ko ga je kalif ustoličil za upravljalca Pariza, mu je dejal: rad bi vojažersko doživel, kako se ljubita Simone in moja tretja žena. Lahko pa je zraven še ljubica od Simone iz Sorbone.

Sartre in Kalif black devil sta v predsedniški palači opazovala, kako se ljubijo tri ženske, kalif pa je islamskim borcem naročil, naj novačijo nove borce iz getov.

(glasba iz filma the haunger)

Po tej ljubezenski seansi, sta tretja žena in kalif ležala v hotelu Raddison. Sugerirala mu je, kot je bilo napovedano v petem delu radijskega stripa ISIS: kalif, naj začnejo islamski borci iz Marsiella s podmornicami, ki so jih nabavili na Krimu z denarjem od prodaje opija v Liberijo zaradi ebole, tihotapiti heroin v Alžirijo in Libijo, da dobite dodatna sredstva za orožje iz Rusije, saj vam Združene države Amerike ne dostavljajo več orožja, ampak vas bombandirajo.

Sedmi del radijskega strip ISIS, v katerem sledi projekt Marsiell in ekspanzija proti Španiji, bo čez eden teden na valovih Radia Študent!

facebook twitter rss

Prikaži Komentarje

Komentarji

Novi epizodi Isis lahko sedaj prisluhnete  tudi na spletni strani RŠ

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.