9. 9. 2022 - 0.05

Impro liga nočni program

Audio file

Teče leto 2022 in iz ljudi izhlapevajo zadnje kapljice originalnosti in inspiriranosti. Vse smo že videli, slišali in doživeli. Na vse smo pripravljeni in nič nas ne preseneti. Že davno smo odkrili pot najmanjšega napora idejnega korteksa. Počasi se ugašamo, krčimo, tišamo... Razen če..?

Na Radio Študent prihaja ekipa Impro lige, ki bo glede na predloge poslušalstva sproti ustvarila radijsko igro, kakršne še ni bilo (dobesedno)! Hočeš poslušati telenovelo? POKLIČI! Hočeš, da se v scenariju pojavi tvoj sosed Stane? POKLIČI! Si želiš, da vse skupaj dobi perverzno noto? POIŠČI POMOČ! 

Za vse od naštetega smo v noči iz četrtka na petek dostopni na telefonskih številkah 01 242 88 00 in 01 242 88 01. Če pa si človek momentarne inspiracije, se ne drži nazaj in svoje predloge pusti v komentarjih tu ali na socialnih omrežjih.

Se slišimo!

 

~~subtilna vizitka~~

Impro liga je program Društva za kulturo in izobraževanje IMPRO in ni sopomenka za improvizacijsko gledališče. Je temeljni program impro gledališča v Sloveniji, ki poteka od leta 1993. Sestavlja ga skupnost vključenih improvizatorjev in improvizatork ter osebja, skupaj pa ustvarjamo tekmovalne improvizirane gledališke predstave. Redni del je oblikovan v sklop Impro liga - državno tekmovanje v gledališki improvizaciji. V programu sodelujejo improvizatorji iz cele Slovenije, združeni v impro ekipe. Predstave običajno potekajo ob nedeljah zvečer, v Menzi pri koritu, na AKC Metelkova v Ljubljani.

~~konec vizitke~~

Kraj dogajanja

Prazen radio ne stoji pokonci! Podpri RŠ in omogoči produkcijo alternativnih, kritičnih in neodvisnih vsebin.

Dodaj komentar

Komentiraj