100 Decibelov

100 Decibelov

Oddaja
12. 12. 2017 - 12:00

V tokratnih decibelih:

Iz prve komad emulates life, 2 noisy kitarista Domna Gnezde, z albuma misnomer III.

Pa tudi:

Luka Bevk se je pogovarjal s koprskimi stonerji Omega Sun! Trio je pri založbi ON PAROLE izdal debitantski album Opium For The Masses. Plato s 6 komadi lahko poslušate na spodnjem linku, mi bomo vrteli komad, več pa v izredno sproščenem intervjuju, jutri ob 12!

Buraza sta izdala EP HITOVI! Po prevzemu Snapa in FB projektu Still Life sta Jakhel in Žiga predstavila 7 komadov, nekatere že poznamo, drugi so novi. V intervjuju smo ju povprašali o tem, kdo sta, kako je nastal projekt Buraza in kaj nameravata v prihodnjih mesecih.

 

Saksofonist Lovro Ravbar je v pogovoru predstavil svoj novi album Get On Board, ki ga je samozaložil. Z zajetnega projekta z več kot 20 gostujočimi glasbeniki bomo poslušali kakšen komad, Lovro pa nam je povedal več o samem albumu, njegovih idejah ter tudi o aktualnih ter potencialnih nastopih, prvi bo že to sredo v baru Soho!

Kultni izolski klub Ambasada Gavioli ob spremembi lastništva dokončno, tokrat resnično s 1.1. zapira svoja vrata. V petek je Erick Morillo obeležil 22. obletnico delovanja kluba. Tiskovno konferenco, ki jo je pripravila ekipa, ki je Ambasado vodila v preteklih letih je obiskal vajenec Martin, mi pa smo pripravili krajši presek oz. izjavi, ki situacijo predstavita in pomenljivo orišeta.

In pa seveda koncertne zapovedi!

 

facebook twitter rss

 

Vam je bilo všeč, kar ste prebrali? Če bi radi spodbudili in podprli še več takih vsebin, potem kliknite na

 

Prikaži Komentarje

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.

randomness