53. let RŠ v Gala hali: rojstnodnevno oddajanje s terena

Audio file

V petek, 13. 5., se v Gala hali razkriva introvertirani etrski svet.

Šest ur, šest glasbenih poslastic v živo – 𝗥𝗼𝗰𝗸𝗶𝗻’ 𝗕𝗼𝗻𝗲𝘀, 𝗔𝗻𝗶𝗺𝗮 𝗔𝗳𝗿𝗮, 𝗥𝗶𝗱𝗱𝗶𝗺 𝗢𝗽𝗲𝗿𝗮𝘁𝗼𝗿, 𝗥𝗵𝘆𝗺𝗲 𝗞𝗶𝗰𝗸𝗲𝗿𝘀, 𝗗𝗩𝗦 𝗠𝗣𝟯 𝗶𝗻 𝗥𝗼𝘀𝘁𝗳𝗿𝗮𝗷. Ustvarjalci avtorskih oddaj, ki so običajno skriti za mikrofoni in mešalko, bodo radovedna ušesa in plešoče noge hranili z neprekinjenim oddajanjem muzikalnih presežkov. Rojstnodnevno oddajanje s terena lahko spremljate v živo iz Gala hale in v radijskem etru.

 

–– 𝙍𝙊𝘾𝙆𝙄𝙉’ 𝘽𝙊𝙉𝙀𝙎 (𝙏𝙖𝙟𝙖 𝙇𝙚𝙨𝙟𝙖𝙠 Š𝙞𝙡𝙖𝙠) ––

Oddaja, ki se ukvarja s kitarsko linijo, vse od bluesa, soula pa tja do trših rock’n’roll ritmov in vsega, kar spada zraven. Spremljamo tako nove kot stare izdaje, včasih pa s prašnih polic potegnemo nepoznane sladkorčke garažnih in soul izvajalcev ter jih podelimo z vami.

radiostudent.si/glasba/rockin-bones

–– 𝘼𝙉𝙄𝙈𝘼 𝘼𝙁𝙍𝘼 (𝘿𝙪𝙨̌𝙖𝙣 𝘽𝙪𝙡𝙖𝙟𝙞𝙘́) ––

Žanrsko neopredeljiva oddaja, ki sledi vidnejšim glasbenim pojavom modernega trenutka, a vselej opominja na dejavnike, ki opredeljujejo njihovo sedanjost. Prisluhne glasbam, ki so vzniknile iz glasbenih tradicij in mikrokozmosov skupnosti afriške diaspore in ustvarile odvode popularnih glasb 20. in 21. stoletja, ter išče »nove bazene črnega Atlantika«.

radiostudent.si/glasba/anima-afra

–– 𝙍𝙄𝘿𝘿𝙄𝙈 𝙊𝙋𝙀𝙍𝘼𝙏𝙊𝙍 (𝘿𝙖𝙫𝙞𝙙 »𝘽𝙖𝙣𝙘̌𝙤« 𝙇𝙚𝙨𝙩𝙖𝙣 𝙞𝙣 𝙥𝙧𝙚𝙙𝙨𝙩𝙖𝙫𝙣𝙞𝙠𝙞 𝙧𝙖𝙯𝙡𝙞𝙘̌𝙣𝙞𝙝 𝙚𝙠𝙞𝙥) ––

Rdeča nit oddaje je reggae z vsemi svojimi derivati: dancehall, dubstep, drum’n’bass, reggaehop, reggaeton, roots in druge podzvrsti. Rolajo se novitete, raritete in druge paštete.

radiostudent.si/glasba/riddim-operator

–– 𝙍𝙃𝙔𝙈𝙀 𝙆𝙄𝘾𝙆𝙀𝙍𝙎 (𝙅𝙞𝙯𝙖𝙝) ––

Rimobrcači ostajajo vitalni in vam ponujajo najpomembnejše informacije iz sveta podtalnega in zanimivejšega rapa. Oddaja za insajderske sladokusce, poznavalce, slučajne poslušalce, ljubitelje in spremljevalce hiphop kulture ter vse ljubitelje bodisi zabavne bodisi angažirane note. Kick it!

radiostudent.si/glasba/ryhme-kickers

–– 𝘿𝙑𝙎 𝙈𝙋𝟑 𝙋𝙇𝘼𝙔𝙀𝙍 (𝙅𝙖𝙣 𝘿𝙧𝙤𝙯𝙜) ––

Nova naprava z izvenserijskim zvokom.

radiostudent.si/glasba/dvs-mp3-player

–– 𝙍𝙊𝙎𝙏𝙁𝙍𝘼𝙅 (𝙆𝙖𝙠𝙩𝙪𝙨𝙆𝙖𝙠𝙩𝙪𝙨) ––

Oddaja, posvečena glasbi, ki ne zarjavi. V njej se vrtita tako nova produkcija kot tudi glasba starejšega datuma. Podira žanrske omejitve in namenja veliko prostora glasbenim ustvarjalkam.

radiostudent.si/glasba/rostfraj

 

Po zaključku rojstnodnevnega oddajanja se dogajanje seli v dvorano Gala hale na ->>>

+++ 𝘿𝙅 𝙥𝙧𝙤𝙜𝙧𝙖𝙢 🟨 Đ𝙖𝙠𝙠𝙖, 𝙅𝙖𝙨̌𝙖 𝘽𝙪𝙯̌𝙞𝙣𝙚𝙡, 𝘿𝙫𝙞𝙙𝙚𝙫𝙖𝙩, 𝙏𝙧𝙞𝙘𝙝 🟨

_________________________

👇Celoten program 53. rojstnega dneva RŠ

https://fb.me/e/1odIkIVfl

www.radiostudent.si

 

Institucije
Kraj dogajanja

Prazen radio ne stoji pokonci! Podpri RŠ in omogoči produkcijo alternativnih, kritičnih in neodvisnih vsebin.

Dodaj komentar

Komentiraj