17. 5. 2014 – 18.00

Two of Everything, Please

Audio file

"No Mike, put on your expensive new shoes, the one's you just bought... Real white trash always have money for shoes."

- Nasveti Pilotovega prijatelja Dennisa, ko smo se oblekli v ameriški lumpenproletariat oz. "white trash" za štos

 

Modni vetrič je spet zapihal v smer oddaje Leteči Pilot... just in time za darilo od DURSa (that worked out well). Slavimo našo prekarnost kot pravi prekarci... by blowing that shit on clothes and shoes.

- Pregled pravljične, "just right" obutve, začenši leta 2005, ko sta se na policah pojavila (in že v istem trenutku izginila) t.i. Tiffany in Stussy SBs, obutev, ki je bila pravtako priljubljena med skejterji, metroseksualci (still a thing leta 2005) in rapperji in ki paše k praktično vsemu; ta moment se vrača, in ogledali si bomo nekatere hude superge, ki so izšle v zadnjem mesecu in ki dobijo skoraj 10/10 v dveh najpomembnejših kategorijah: Looks awesome enough to put in museum AND goes with everything I own. Izpostavim naslednje modele: Pure Platinum Huaraches (sem se zmotil, niso čisto brezhibno bele, imajo tudi srebrne detajle; tudi hudo), Bo Knows Horseracing Trainer III, Air Max 90 ICE pack NYC , Allen Iverson The Question White Noise, in, malo too much a v končni instanci tudi zelo hude Jackie Chain Insta Pump Fury Mimogrede, da ne bo pomote, to so vsi novi dizajni starih modelov (razen Jackie Chans, ki so OG)

- Odkril japonsko revijo, ki potrdi nekaj, kar že dlje časa sumim: see title graphic. Na hitro si bomo ogledali skejtersko revijo Ollie, ki se v tokratni ediciji ima za "Neo1990s Bible". Kot že vemo v tej oddaji, the Japanese do not fuck around. 

- Pilotov pregled dresov na Svetovnem prvenstvu v nogometu 2014. Meh... Nizozemska 2006, še vedno nismo videli nogometnega dresa, ki bi te prekašal po lepoti. Ampak OK, gotta live in the present... Shout outs to Japonska, Španija, Mexico (krvavo rdeč dres), Belgija (ki zgleda kot pakirung za keks, which is cool) in Honduras (retro stil, pa še QR koda na dresu... nice!) 

Kot vedno, ko je govor o modi, obilica odlične rap glasbe, ki ta hip gori na ameriških ulicah (that's supposed to be "blazing in the streets") in na spletu.

 

NOVOST!

Oddajo Leteči Pilot lahko odslej spremljete na Twitterju! Tokrat bom v real time-u postal slike predmetov, o katerih teče govor, da boste lahko videli, za kaj gre!!!

 

Slika v naslovnici c/o Aesthetic1992 via フレッドYOLO. You should seriously be following both of them. Seriously.

Institucije

Dodaj komentar

Komentiraj