TI, POSLUŠALEC!

Mnenje, kolumna ali komentar
Anonymous
14. 3. 2014 - 10.30

Pozdravljen poslušalec/poslušalka Napihovanja tudi tokrat. Ja, ti, točno ti, ki poslušaš. Tebe smo si danes vzeli za tarčo, tebe, ki vztrajno in vestno poslušaš in komentiraš vse napihnjenosti tega sveta, ki ti jih razodevamo - tebe, ki ga zaradi tega vedno fašeš od spredaj. No, baje ga rad včasih fašeš od zadaj, ampak ne skrbi: da bi ti, ki poslušaš, razumel nas, ki govorimo, bi moral biti Resnica; ker seveda to nisi, mi pa smo, ga fašeš malo od zadaj in malo od spredaj. Povedali ti pa bomo, da smo našli neko izjemo, nekoga, ki ga faše samo od spredaj in ni del ekipe Napihovanja, nekoga, ki bi lahko bil vzorni model Poslušalca/Poslušalke Napihovanja, nekdo, ki nas izkorišča na ravno pravi način.

Ja, ti, ki poslušaš, velikokrat si že pobožno hvalil in nizkotno težil. Razkrivali smo ti vso napihnjenost rituala Kapitala in vse njegove dialektično-spekulativne masturbacije, pa si nas v 'anti-komunajzarski' maniri žalil z vabilom na tednik Družina. Izpostavili smo parodijo Metelkove, njeno razvojno smer v pravo malo Mestno občino, pa si avtonomno jokal o nespodobnosti kritike kot nekakšen kultiviran levičarski melanholik. Razložili smo tragikomičnost samomora Aarona Swartza, njegovo informacijsko totalno razpršenost brez možnosti uživanja tega dejanja, pa si politično korektno pljuval o vulgarnosti tematike. Zadnjič smo tudi prikazali sublimno logiko Boštjana M. Turka in njegovo podobo osamljenega božjega bojevnika, pa si nas blatil s primerjavo z Mladino in nato desublimiral in reduciral pomembnost objekta analize, ker ne govorimo o sodobni metafiziki človeške duše, sveta in revolucije. In nazadnje, neprestano razkrivamo brezosebno in transcendentno Resnico, ti pa za anonimnostjo iščeš skrivajoča se imena in obraze ter profano omadežuješ vso čistost visokega spoznanja, ki ti je na voljo vsak petek ob 10.30 plus kolikor zamudimo.

Torej, ti, ki poslušaš, tokrat te bomo razsvetlili kot poslušalca/poslušalko: našli smo nekoga, ki Napihovanje uporablja na ravno pravi način. Morda ne ravno kot poslušalec, ampak iz primera boš že lahko tudi sam kaj potegnil, če ne ga boš spet fasal samo od zadaj. Kakorkoli, v enem izmed preteklih Napihovanj smo prikazali globalno mrežo tajnih agentov Napihovanja kot posvetilo padlemu podvodnemu agentu 000. Vrlega agenta 000, tega strupenega napihovalca, so pojedli, sedaj pa tebi, ki poslušaš, razkrivamo še ostalo. Preden je bil naš agent nevtraliziran kot pojedina, je bil izkoriščen, toda na najboljši možni način. Tekom njegove tajne misije je naletel na delfine, ki niso zastonj najbolj inteligentne živali. Kot take so vedle, kako tretirati našega strupenega Napihovalca - kot pravi  Christina Aguilera: »Gotta rub me the right way«. In to so tudi storili: če preveč drezaš v Napihovalca, potem spusti svoj strup in si skoplješ svoj grob; če premalo drezaš v Napihovalca, potem katatonično zamudiš edinstveno doživetje; če pa ravno prav - resno in veselo, odločno in nasmejano, močno in nežno … - prežvečiš Napihovalca, potem spusti ravno toliko strupa, da deluje kot droga, kot ekstaza. Skratka, delfini so se ga zadeli z Napihovalcem. In da, dragi poslušalec/poslušalka, sedaj smo napihnili še tebe in ti razodeli še način, kako uporabljati Napihovanje - ne preveč zares, ne preveč za hec, ampak tako, da si zadet. Takrat ga šele zares fašeš od spredaj.

 

Da ga ne fašete od zadaj, pač pa od spredaj, poskrbi Napihovanje.

facebook twitter rss

Prikaži Komentarje

Komentarji

If my bitch is a hobbit, than how come she doesn't live in the hole in the ground?????? And if I'm a gayfish, than how come the dolphin agreed with your agent????

Be careful, I could send a mexican mafia of black skinheads up to you.

And oh, say hello to Jizzah.

Lep dan,
Yeezus

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.

randomness