Boccaccio

Oddaja
13. 10. 2017 - 10.10

Glavni štos je namreč v tem, da se ustvari optimalno temperaturno območje, kjer bodoča pica lahko razvije svoj potencial, se razbohoti in hrustljavo zapeče. V kontekstu prave napolitanske pice takšna peč doseže celo preko 400 stopinj celzija, še bolj kot to, pa je pomembno temperaturno razmerje med dnom in močjo neposrednega vira toplote.

facebook twitter rss

Prazen radio ne stoji pokonci! Podpri RŠ in omogoči produkcijo alternativnih, kritičnih in neodvisnih vsebin.

Prikaži Komentarje

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.

randomness