FLUKSUZ 5. DEL

Oddaja

Društvo cinikov ali pa kinikov predstavlja radijsko-družinski strip Fluksuz. Peti del.

Behaviorstični psiholog Skiner je uspešno izvedel eksperiment nad triletnim fantkom in punčko v javnih skupnostih za otroke. Zares sta mislila, da imata splovila nasprotnega spola in postala tudi homoseksualca.

Kliker je to predstavil na mednarodni tiskovni konferenci v hotelu Lev. Govoril je sledeče: tukaj na fotografijah, ki jih je objavil tudi Lary Flynt v Hustlerju, lahko vidite otroka, ki sta skozi behavioristično metodo postala homoseksualca kot tudi mislita, da imata splovila nasprotnega spola. Za ta eksperiment, ki je trajal eno leto po podčlenu družinskega zakonika K-247 in smo v njega vložili veliko truda, se še posebej zahvaljujemo za to, da smo prejeli Nobelovo nagrado za eksperimentalno behavioristično znanost.  Toliko iz moje strani, nadaljevala po bo moja tiskovna predstavnica Nuna Luna.

Slednja je dejala: če hočete videti otroka, ki ju  po družinskem zakoniku kot homiča ne čaka nič dobrega, pojdite prosim z mano v sosednjo dvorano.

Eden izmed novinarjev, ki je prispel iz Bakuja, je dejal: o moj bog, da se že takšne stvari lahko dobi novelovo, oprostite, zmotil sem se, Nobelovo nagrado leta 2022 za eksperimentalno znanost.

Kliker je dejal Nuni Luni: ne tem kretenom razlagati vse podrobnosti, saj so to naše avtorske pravice po podčlenu K-247, s katerimi bomo še dobro napolnili proračun in zmanjšali trenutni primankljaj, da se izognemo trojici. Pa ne krščanski trojici, ampak neo-ekonomski.

Nuna Luna: razumem, herr Kliker. 

Po tem ogledu eksperimenta, se je Kliker dobil z Heydrihom in Fluksuzom. Ta je rekel: moramo sprejeti še dodaten podčlen, da dodatno zakrpamo proračun! Podčlen K251.

Heydrich je dejal in vprašal hkrati: dobro, s tistimi latentnimi buziči, ki niso prišli iz kraterja na Marsu, da bi scientološko ustvarili človeka na Zemlji in njihovo energetsko vrednostjo bi lahko zares malo več iztržili. Kaj točno imaš s tem podčlenom v mislih, Fluksuz?

Fluksuz: da prepovemo monogamne heteroseksualne zveze in uvedemo splošno heteroseksualno promiskuiteto. Pri tem pa vse  nune in cerkvene delavke prisilimo v brezplačno prostitucijo v samostanih. To bi prineslo kar nekaj denarja v proračun. V Metulju v Bistrici ob Sotli ta nimfomanska metoda z alternativkami kar dobro funkcionira.

Kliker je nadaljeval: ni slaba ideja, vendar jih moramo potem prisiliti po predlaganem členu v uporabo kontracepcijskih tablet, saj se tukaj ne bomo šli Lebesrauma, ampak zgolj polnljenje proračuna in njegovo sanacijo.

Fluksuz je rekel: pri sprejemu tega podčlena nam bo pomagal kinik Diogen, ki je imel dobre izkušnje brez-honorarne  prostitucije za ženske v Atenah za časa stare Grčije.

Heydrich je dejal: dobro, samo moramo sprejeti še podčlen, da je Nuna Luna iz tega procesa oziroma eksperimenta izključena. Ona je samo za nas!

Kliker: koliko pa lahko na leto potegnemo iz tega eksperimenta?

Fluksuz: Pezdir pravi, da okoli 50 milijonov evrov.

Konec 5. dela radijskega stripa Fluksuz, v naslednjem delu pa bodo konec leta 2022 sprejeli kontroverzni podčlen K-251, avtorske pravice od eksperimentov behaviorističnega psihologa Skinerja pa prodali Ruski vesoljski agenciji za ponoven polet na Mars in raziskovanje izvora homoseksualnosti. Pri tem bodo prišli do zelo zanimivih izsledkov glede izvora ustaških homoseksualcev. Radijski strip Fluksuz, čez eden teden v jutranjem programu Radia Študent!    

facebook twitter rss

Prikaži Komentarje

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.

randomness