23. 2. 2015 – 9.33

Durex Ultra Play

Audio file

Poizvedovanje po geslu »cock ring« nam na internetih izvrže zelo raznovrstno slikovno gradivo - od kovinskih pripravic neudobnega izgleda pa vse tja do dejanskih naprstnikov s podobo petelina. Kljub temu, da ob prvem pogledu mnogoterim moškim vzbudijo neprijetne asociacije v osramju, pa v resnici služijo povsem legitimnim namenom. Tesnjenje visoko na korenu penisa namreč ohranja kri na željenem mestu in s tem podaljšuje potencialno erekcijo. Kar je lahko po eni strani nadvse koristno za tiste, ki trpijo za vsakršnimi erektilnimi disfunkcijami, po drugi pa se lahko na ta način dlje zabavajo tudi ostali, ki jim spolni organi služijo brez ugovorov. Skratka, »cock ring« oziroma erekcijski prstan, kot mu rečemo pod Alpami, je nadvse uporabna zadevščina.

Četudi spada naš pričujoči izdelek pod omenjeno kategorijo, pa je že po videzu daleč od srednjeveških priprav, s katerimi si krajšajo čas sadomazohisti. Stimulacijski obroček Durex Ultra™ Play™, kot se glasi polno ime našega artikla, je nadvse udoben za nošenje. Seveda bo prej potrebne nekaj stimulacije in predigre, saj natikanje na spuščen penis ne bi imelo veliko smisla. Odlikujeta ga predvsem dve specifiki. Prvič, plastični obroček ni povsem sklenjen in je zato primerno prilagodljiv za tesnjenje penisov različnih velikosti; drugič, iz njega štrli za mezinec debel nastavek, ki bo z oddajanjem zmernih vibracij zadovoljil tudi zahtevne ščegetavčke.

Plastična obloga na obročku ni spolzka, zato bo obstala na penisu ne glede na to, ali ste ga nataknili na kondom ali pa na golo kožo. V vsakem primeru je zelo priporočljivo popaziti na sramno dlačje, da med akcijo ne bi prišlo do neljubega cukanja. Četudi je vibrirajoči nastavek v prvi vrsti prirejen za stimulus klitorisa vaše partnerke, ga je zaradi fleksibilnega obročka mogoče uporabiti tudi na izredno sebične načine. Nekaj kreativne rabe v obliki vrtenja in obračanja je razkrilo, da se z njim lahko dostojno zabavamo tudi brez prisotnosti drugih oseb. Pazite samo, da boste pred morebitno ponovno uporabo pripomoček primerno umili pod toplo vodo in obrisali s čisto krpo, kot vam velevajo navodila.

Diskretnost pri tovrstnih artiklih sicer ni na prvem mestu, pa vendarle. Zapakiran je, kot se za spolne pripomočke že skoraj spodobi, v lično belo škatlico, katero od popolne nevpadljivosti loči zgolj Durexov logotip. Zaradi baterij in malega vibratorskega nastavka najverjetneje ne bo prestal testa z detektorjem kovin na letališčih, lahko pa ga spravite v toaletno torbico in upate, da bodo gospodje na kontroli prtljage svoje delo opravili profesionalno. Omeniti velja, da je vključen vibrator zmerno tih in da bodo že malo glasnejši vzdihi gladko preglasili vsakršno zvočno sled tresenja.

Menjava baterij ali nastavkov sicer terja nekaj ročne spretnosti, a zaradi siceršnje priročnosti produkt še vedno lahko ocenimo kot preprost za uporabo in funkcionalen. Stimulacijski obroček Durex Ultra™ Play™ vam je na strani skrivnosti.com na voljo za 16,70 evra, v ceno pa je vključen obroček z dvema tresočima se glavama, ki vas bosta ob polni zmogljivosti baterij zabavali vsaka po 20 minut. Če pokličete v času oddaje na 01-242-88-00, pa lahko sebe in svojega spolnega partnerja oziroma partnerko razveselite kar zastonj. Saj veste: poskusit ni greh.

Leto izdaje
Avtorji del
Institucije

Dodaj komentar

Komentiraj

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.