K4 ni od včeri!

Oddaja
9. 4. 2013 - 20.00

V tokratni oddaji:

Poslušamo izjave iz tiskovne konference kluba K4 - Goran Kompoš

Komentar situacije kluba K4 - Jizah

Lollobrigida z singlom

Niki Louder naslednji teden z novo ploščo Golden men

Ana pupedan igra Pridigarje - napoved kompilacije

facebook twitter rss

Prikaži Komentarje

Komentarji

S tiskovne konference in S singlom ;)

pa mislm da je milan gregorn ne gregorin heh

klub se je vedno odpiral septembra, ne pa oktobra lol, tudi 4 ekipe se mi zdi, da niso večine v dosedanji ponudbi, ne?

Točno Alojz, lani je začel v drugi polovici septembra delovat ...

je že kje povezava do posnetka?

je že kje povezava do posnetka?

ja, a lahko pls posnetek?

Le trenutek zatem ko se konča upravičeno zgražanje nad tem da K4 postaja Cirkus RŠ zarola Cirkus na kvadrat se pravi novi singl Lollobrigide ("budimo parti / a ja sam stroboskop"). Za pobruhat!

kje je posnetek? lp

evo zdaj bo gor, se opravičujem, imeli smo tehniške težave. sicer pa priporočam v posluh posnetek celotnega zadnjega dela konference danes ob 18h, ker je boljši posnetek oz. se bolj slišijo vprašanja in je celotna zadeva veliko bolj prisna brez dodatnih razlag. pri lollobrigidi in tem komadu pa se je tudi meni obrnilo v trebuhu, res je bilo čisto mim:/

Malo manj droge, pa boš sposoben link dodat. Tehnična napaka ni in nikoli ni bila biti pod vplivom prepovedanih substanc na delovnem mestu.

thanks! will tune in!

Nesposobni. Prvič, ne dodaja se link, ampak posnetek, ki ga je treba izrezati iz mp3 arhiva, do katerega nekaj časa nismo imeli dostopa, kar je zdaj urejeno. In drugič, tovrstne nepismene in žaljive komentarje zaenkrat ne bomo brisali, če ne boste pretiravali, ker jasno kažejo na to s kom tukaj imamo opravka. Kaj namreč pomeni stavek: "Tehnična napaka ni in nikoli ni bila biti pod vplivom prepovedanih substanc na delovnem mestu"? Da tehnična napaka nikoli ni bila zadeta? Ali pa da tehnična napaka nikoli ni bila zadeta na delovnem mestu? Morda pa da tehnična napaka ni in nikoli ni bila biti, tako kot dobesedno proizhaja iz tega tvojega absurdnega stavka?! Ampak tu smo že na področju metafizike in onotologije, kar daleč presega meje tvojega razumevanje, saj očitno nisi sposoben napisati niti enega razumljivega stavka, kaj šele, da bi pošteno trolal. Še najbolj žalostno od vsega pa je, da pri tem sploh nisi pod vplivom kakršnihkoli substanc. Temu se dejansko reče ne-spo-sob-en.

odličn mi je slišat to podlago od salamandre. sajjo tudi sam uporabljam v svoji oddaji.

Bravo Katja :D

Zmaga tista o EP-ju (ki ga ni bilo še nikoli lažje izdati) in razlaganje kako bo DJ iz Cirkusa delal poseben set za štirko.

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.