Toni Gomišček

Toni Gomišček

Okrogla miza, intervju ali pogovor

Stopinje v prahu bo tokrat v našem etru puščal Toni Gomišček. Kdor je na prelomu tisočletij vandral po Goriških Brdih mu je Toni v vinoteki gradu Brda, ki jo je upravljal zagotovo natočil glaž vina in odrezal feta pršuta in kajlo sira. Trenutno se ukvarja predvsem s promocijo posebne sorte radiča - sukenski regut se mu reče. VSe to je sicer okej, ampak glavno vprašanje za etrsko snidenje z njim bo zagotovo: "Kaj si počel v sedemdesetih, Toni?”. Upamo, da si jih je dobro zapomnil, vsaj tisti del, preživet na RŠ-u. Vabljeni! 

Avtorji: 

facebook twitter rss

 

Vam je bilo všeč, kar ste prebrali? Če bi radi spodbudili in podprli še več takih vsebin, potem kliknite na

 

Prikaži Komentarje

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.

randomness