Okusi Primorske

Oddaja

Tokrat smo obdelal vse dobrote v naših koncih. Frtajca, kobariški štruklji, frika, žlikrofi, pršut, šebreljski želodec, jota in še dosti drugih reči zaradi katerih so se nam cedile sline.

V glavnem, ne poslušat lačni! 

 

 

 

 

 

 

viri: 
Turizem na podeželju in mediteranska prehrana
Darovanje kolin in izražanje identitete v slovenski kmečki družbi
Okusi v objemu burje

Vir naslovne fotografije 

facebook twitter rss

 

Podprite kakovostne radijske vsebine tudi v koronski dobi, kliknite na

 

Prikaži Komentarje

Komentarji

Fokača FTW. jst sm jo dvakrat delu, dvakrat uspešno zažgal vse kar sem gor nametal.

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.

randomness