Oren Ambarchi!!! @ Kino Šiška

Okrogla miza, intervju ali pogovor
16. 5. 2017 - 18.00

Oren Ambarchi, slavna glasbena figura s področja eksperimentalne, improvizacijske in težkokategorne glasbe, se vrača v prostore Kina Šiška, ko je na njenem velikem odru nastopil leta 2011 z avstralskimi kolegi The Necks. Tokrat pa so organizatorji (MoTA, Kino Šiška) v organizaciji dogodka Sonica Series XIX: OREN AMBARCHI šli še korak dlje. 

Pred njegovim koncertom bo z Orenom potekal odprt pogovor, sestavljen iz polurnega intervjuja in časa, v katerem bodo lahko obiskovalci direktno postavljali vprašanja.

Prvi del pogovora bo streaman preko etra Radia Študent, medtem ko se bo pogovor z njim nadaljeval še nadaljnje okvirne pol ure. 

Vabljeni v Kino Šiška ob 18:00, sicer pa večer na koncert!

Druge nedavne spletne povezave: 

Dogodek na FB: https://www.facebook.com/events/126336754571943/

"Odkar je Oren Ambarchi zamenjal bobne za kitaro, je v zadnjih 20 letih pod svojim imenom izdal že več kot 50 albumov. S svojimi prodornimi zvočnimi raziskovanji liričnosti in noisa se Ambarchi znova in znova izkazuje ne samo kot samozadosten solo glasbenik, ko z globoko pozornostjo razpleta krhke melodije in teksture, ki jih izvaja na kitari in efektih, ampak tudi kot pronicljiv skladatelj. V svoji plodni karieri je sodeloval s številnimi izrazitimi in raznolikimi glasbenimi glasovi, kot so Stephen O’Malley, Jim O’Rourke, Thomas Brinkmann, Ricardo Villalobos in mnogi drugi."

Intervju za RTV SLO: http://www.rtvslo.si/kultura/glasba/mojster-zvocnih-tapiserij-oren-ambar...

Časovni razpored za danes: 
18:00 - artist talk 
21:00 - [vrata]
21:15 - ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

Avtorji: 

facebook twitter rss

Prikaži Komentarje

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • [[nid:123]] - Insert a node content
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.

randomness