Uroš Slak

Uroš Slak

Oddaja
25. 9. 2013 - 20.30

Mini opus "Voditelji" znotraj oddaje MRVVŽM morda jemlje svoj zadnji korak. Tako kot poletje, tako kot Angela Merkel, tako kot nekoč svet.

Milo rase vitica, vitica življenja mila - Uroš Slak

facebook twitter rss

Prikaži Komentarje

Komentarji

Se že veselim....tele vajine oddaje so legendarne, vidva pa edinstvena na tej naši sceni, kr tko naprej!!

"The conscious and intelligent manipulation of the organized habits and opinions of the masses is an important element in democratic society... We are governed, our minds are molded, our tastes formed, our ideas suggested, largely by men we have never heard of. This is a logical result of the way in which our democratic society is organized."
(Edvard Bernays, Propaganda, 1928)

Zanima me, če bi cenjeni gost, kot veteranski uslužbenec nacionalne televizije, osrednje državne medijske institucije, mogoče lahko komentiral zgoraj navedeno (verjetno mu poznano) misel... Ker se je v svojem delu ravno posvečal formatu oddaje, kjer dramatične resnice in relevantne osebe skozi konfrontacijo "pridejo na dan", ker je takorekoč utelešal ideal novinarske kritičnosti, pronicljivosti in neodvisnosti. Hvala

Uroš Slak, vi ste velik človek, vi se zavzemate za človeka. Povejte prosim, ali je še upanje za Slovence, ali naj gremo mladi raje v tujino iskat boljšo prihodnost?

Gospod Slak, zanima me, kako bi poimenovali svojo oddajo, če bi vam neka povsem neodvisna televizija v Sloveniji danes ponudila termin za oddajo, ki bi lahko bila povsem po vašem okusu. In kakšna oddaja bi to bila?

Gospod Slak, vi ste car :)

Žal sem zamudil prenos oddaje v živo. Gospod Slak, glede na to, da so Pogledi Slovenije na RTVSLO utišani, Vas lepo prosim, če lahko z Vašimi sodelavci poizkusite znova zagnati oddajo Trenja na POP TV!!!! HVALA LEPA!

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.