Cvetenje

Cvetenje

Oddaja
23. 5. 2020 - 16.30

===== V ŽIVO=====

15:00 - 24:00 Klub Tiffany: Letni vrt

Pa smo dočakali, da se gremo lahko tudi na metelkovi nekam usest. Čaka vas prijetno okolje pod zastavicami in zelenjem letnega vrta.

Razen če bo dež. Potem bodo zaprti, da vam dež ne bi redčil piva.

 

 

 

19:00 Prulček: Trio Lumi

Trio Lumi se osredotoča na povezovanje različnih glasbenih tradicij iz Skandinavije in Balkana, začinjenimi s harmonijami in ritmi, vzetih iz drugih glasbenih žanrov različnih dežel. Z obvladanjem svojih instrumentov uporabjljajo godala v vseh njihovih zmožnostih in jim dodajajo širino v melodijah, harmonijah in ritmih. Njihove aranžmaje bi lahko opisali kot nepričakovane in drzne, a vseeno z veliko mero spoštovanja do tradicije.

Saimi Kortelainen - violina, vokal
Oskar Longyka - violina
Urban Megušar - violončelo

 

 

 

19:00 CSK France Prešeren: Pivski & Panter

Prihaja duet, ki z intimno in doživeto interpretacijo potrjuje, da sta za ustvarjanje dobrega vzdušja dovolj že kitara in glas! Člana zasedbe Spotless Minds igrata avtorsko glasbo, a postrežeta tudi z znanimi rock napevi v posebni akustični preobleki.

 

 

 

=====KINO=====

21:00 Kino Bežigrad DRIVE-IN (Interspar Vič): Ježek Sonic (sinhronizirano)

"Ježek po imenu Sonic je izjemno hiter, je modre barve, ni z našega planeta, a ima človeške lastnosti. Rodil se je z izjemno sposobnostjo, da je hitrejši od zvoka, zato tudi ima takšno ime (sonic = zvočen). Poleg vsega ima še zelo hitre reflekse, lahko se spremeni v žogo in tako napade sovražnika."

Tak je uradni opis filma. Kaj vam postreže filmska adaptacija junaka iz videoiger in ali so ga popravili, da zgleda manj čudno kot je zgledal v napovednikih za film lahko vidite za 5€ na osebo + 3€ na avtomobil.

 

 

=====S KAVČA=====

20:00 IGLU impro gledališče: IGLU & friends: Love in the Time of Corona

Tokrat se bosta trojici fantov pridružili še dve izjemni improvizatorki: Gosia Różalska s Poljske🇵🇱 in Kelly Agathos iz Grčije🇬🇷!
Skupaj vam bodo predstavili zgodbe iz časa korone. Videli bomo 𝟺 ljubezenske zgodbe parov, ki so bili ločeni zaradi virusa in se lahko zdaj pogovarjajo le po videoklicih. No, "pari" - nekateri bodo poročeni že celo življenje💜, kakšna ljubezen bo popolnoma sveža💚, kakšna pa še ni niti vzklila💛. Vi, gledalci, boste odločili, kakšne ljubezenske zgodbe želite videti in katera od štirih štorij bo videla svoj konec. Samo eno bomo namreč pustili, da se razvije do konca!

Še pred tem pa premiera: učenci IGLU impro šole se bodo prvič predstavili s svojimi Zoom improvizacijskimi veščinami in vas nedvomno nasmejali!

Prva predstava bo potekala v slovenščini, druga pa v angleščini in morda tudi drugih jezikih. Spremljate nas lahko preko storitve Facebook live na fb.com/iglutheatre.

 

 

facebook twitter rss

 

Podprite kakovostne radijske vsebine tudi v koronski dobi, kliknite na

 

Prikaži Komentarje

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.

randomness