Vsi projekti | Radio Študent

Vsi projekti

Vsi projekti

Klubski maraton

Klubski maraton Radia Študent je najpomembnejši generator nove glasbene ustvarjalnosti v Sloveniji, ki s svojim utečenim programom dela odkriva, spodbuja in promovira nove kreativne presežke domače alternativne glasbene produkcije.

Tresk

Festival Tresk podpira kreativno in raznoliko glasbeno izražanje, neodvisno založniško dejavnost in vizualno plat glasbenih stvaritev ter spodbuja nove oblike glasbene produkcije. Večdnevno dogajanje ponuja kopico zanimivih izvajalcev, sejmišče fonogramov, pogovore z založniki, svežo glasbo iz založniških kovčkov, razstavo zmagovalnih del natečajev za vizualna dela, debate, raznovrstne delavnice in nenazadnje druženje.

Radar

Odprta radijska raziskovalna platforma RADAR, ustanovljena v aprilu leta 2011, je namenjena tako širši promociji in predstavitvi kot tudi radijski oz. (inter)medijski nadgraditvi in soustvarjanju umetniških dogodkov, projektov in iniciativ v polju radijskih, zvočnih, intermedijskih, uprizoritvenih in drugih sodobnih raziskovalnih umetniških praks.

Gaza

Javljanja Borisa Vasev-a in Erika Valenčiča iz Gaze 2010-2011

RŠport

Športno udejstvovanje.