Joaquim Orellan

Joaquim Orellan

Oddaja
16. 12. 2018 - 15:00

Gvatemala naj služi kot osnova za testo. Sooči se s pomanjkanjem kuharskih pripomočkov za pripravo elektro-akustičnih receptov ... Primešaj na koščke razbit, lokalno avtohton tabu marimbe, maso oblikuj v nove inštrumente. Peci na srednje visoki temperaturi vsaj 50 let. Zlato zapečenega Joaquina Orellano nato postrezi to nedeljo ob 15h v oddaji Razširjamo obzorja in uživaj.

 

Kraj dogajanja: 

facebook twitter rss

 

Vam je bilo všeč, kar ste prebrali? Če bi radi spodbudili in podprli še več takih vsebin, potem kliknite na

 

Prikaži Komentarje

Komentarji

mmm, še zdej mam žlico v riti

Komentiraj

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.

Z objavo komentarja potrjujete, da se strinjate s pravili komentiranja.